0
  •    
Вижте всички статии

Представяне на колекцията G-SHOCK GOLD INGO

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Представяне на колекцията G-SHOCK GOLD INGOT

Трудно е да си представим, че Кикуо Ибе ​​е могъл да предвиди какво ще стане с оригиналния му DW-5000C още в началото на 80-те години. Първите му часовници G-Shock са проектирани да бъдат изстреляни от оръдия, прегазени от танкове или дори дадени на малко дете, (проектирани и изпълнени без опасни елементи). Това е доказателство за Ибе-Сама и работата на неговия екип, че G-Shock и днес все още са толкова стабилни. Те са просто малко по-цветни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През последните 40 години G-Shocks изминаха дълъг път, премествайки се от китките на военния и обслужващия персонал, за да се превърнат в модерни часовници, без да губят своята функционалност и здравина. Въпреки че функцията често диктува формата при емблематични колекции като G-Shock тя завършва като модерен тренд.

Няма никакво съмнение относно произхода на тези три нови часовника. GM-5600SG-9 е разработен като естествено следствие от правоъгълния корпус на оригиналния 5000C, докато GM6900SG-9 е позлатен часовник в стил DW6900. GM110SG-9A, от друга страна, е базиран на по-ранния GA110.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Можете да избирате от богатата гама аналог-дигитал ($ 240), традиционен($ 220) и такъв с четири циферблата ($ 230) във всеки цвят, който харесвате, стига да е златен. Рамката на всеки часовник е от неръждаема стомана със златно йонно покритие и всички те имат прозрачна каишка от полимер, стабилно захваната с винтове с шестостенна глава.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5600 има обичайния набор от функции, което прави G толкова полезен в традиционната форма на корпуса. Пълен набор от аларми, хронометър с 1/100, таймер, календар, който ще ви отведе до 2099 г. и подсветка. Добавен е и задължителният звуков сигнал на час.

Моделът 6900 с четири дисплея прави всичко това, но в комбинация с електролуминесцентна подсветка, както и предупреждение със светлинен сигнал (flash alert), докато алармата звучи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

110 е дигианалоговият часовник на триото и има спецификационен лист, който Casio наистина трябва да публикува в меки корици. Ще Ви каже времето в 31 часови зони и 48 отделни града, както и UTC. Можете да изберете лятно часово време и да превключвате между Вашето домашно и местно време. Можете да изберете дали искате подсветката Ви да бъде включена за секунда и половина или цели три. Дори ще Ви напомни за рождения ден на майка ви.

Има аргумент - и то мощен - да се каже, че G-Shock е единственият часовник, от който наистина се нуждаете. В тази колекцията G-Shock  предлага три уникални стила, които съчетават абсолютна издръжливост и несравним дизайн!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Намаления